Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

R.Moldova își consolideaza cooperarea cu Azerbaidjanul

29 sep. 2023,, 19:00   Politică
2512 0

Secretara de stat a Ministerului Justiției, Nadejda Burciu, a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan, E.S. Gudsi Osmanov. Discuțiile au vizat stadiul cooperării bilaterale pe segmentul justiției și posibilitatea dezvoltării acesteia.

Secretara de stat Nadejda Burciu a informat pe ambasadorul Gudsi Osmanov despre prioritățile Ministerului Justiției în general, precum și despre necesitățile stringente în domeniul asistenței medicale în penitenciare și reabilitarea infrastructurii penitenciare, în mod special.

Diplomatul a reiterat disponibilitatea facilitării dialogului dintre ministerele justiției și intenția de aprofundare a relațiilor bilaterale, în interesul cetățenilor din ambele țări.

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, reprezentată de directorul Anatolie Falcă și șefa direcției medicale, Irina Barbiroș, a menționat despre unele instituții din Azerbaidjan care ar putea constitui modele pentru Republica Moldova, în special cele de învățămînt și formare profesională în sistemul penitenciar.

Întrevederea a reprezentat o oportunitate pentru reafirmarea relațiilor de prietenie și cooperare în domeniul justiției. În acest context, ambasadorul Republicii Azerbaidjan a invitat conducerea Ministerului Justiției și a ANP într-o vizită de lucru, la Baku.

0
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?