Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Putin i-a adresat un mesaj de felicitare lui Igor Dodon

8 mai. 2019,, 12:40   Politică
3000 0

Președintele rus Vladimir Putin a adresat mesaje de felicitare liderilor și cetățenilor Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Kîrgîzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Uzbekistanului, Abhaziei, Osetiei de Sud și popoarelor din Ucraina și Georgia, cu ocazia Zilei Victoriei.

- Noi îi comemorăm pe eroii care au luptat cu bărbăţie împotriva cotropitorilor pe cîmpul de luptă și au muncit cu dăruire de sine în spatele frontului. Datoria noastră comună este de a păstra cu sfinţenie memoria despre eroismul lor și despre nenumăratele victime, de a dărui grijă și atenție veteranilor, a remarcat liderul rus.

Putin a subliniat că ziua de 9 Mai reprezintă un prilej pentru a ne aminti de eroismul fără precedent al compatrioților noștri, care au reușit nu numai să apere libertatea Patriei lor, ci și să elibereze lumea de agresiunea fascistă.

Putin a transmis cuvinte de profundă recunoștință tuturor veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei și celor care au muncit în spatele frontului, dorindu-le multă sănătate, longevitate, pace și bunăstare.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin a fost felicitat cu ocazia Zilei Victoriei de către președintele Belarusului Alexandr Lukașenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?