X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin către Dodon: Puteți să fiți prieteni cu cine vreți, numai nu împotriva Rusiei

26 sep. 2018,, 09:50   Politică
3315 8

Președintele Federației Ruse, Valdimir Putin, a declarat în cadrul unei discuții cu Igor Dodon că Republica Moldova poate întreține relații de prietenie cu cine dorește, dar important este ca această prietenie să nu fie împotriva Rusiei, notează Noi.md.

Despre acest lucru a anunțat Igor Dodon în cadrul unui interviu acordat portalului lenta.ru. Întrebat dacă se consideră prieten al lui Putin, demnitarul moldovean a precizat că doar președintele rus poate răspunde la această întrebare.

„Consider că avem relații bune, dar, în același timp, cred că prietenia este ceva mai personal. Prin urmare, să vorbim despre faptul că sîntem sau nu prieteni... Poate la o anumită etapă vom și deveni prieteni”, a specificat Dodon.

Potrivit lui, la ora actuală relațiile moldo-ruse la nivel de șefi de stat sînt bune.

„Vladimir Vladimirovici mi-a spus: Igor Nicolaevici, nu e o problemă cu cine doriți să fiți prieteni. Principalul e ca această prietenie să nu fie împotriva noastră. Noi dorim să fim prieteni și să lucrăm împreună. Dacă veți fi cu altcineva împotriva noastră, atunci va fi o altă situație”, a menționat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?