X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Purtătoarea de cuvînt a Guvernului nu i-a permis prim-ministrei să răspundă la toate întrebările presei

17 noi. 2022,, 14:41   Politică
2670 0

În cadrul unei conferințe de presă susținută de șefa Executivului Natalia Gavrilița și ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari cu privire la compensații, purtătoarea de cuvînt a Guvernului, Anastasia Taburceanu, nu i-a permis prim-ministrei Natalia Gavrilița să răspundă la întrebările unei jurnaliste despre remanierile guvernamentale, deși prim-ministra intenționa să prezinte un răspuns.

Jurnalista: „D-na Gavrilița vor exista remanieri alte ministere? De ce aceste remanieri nu au fost făcute într-o singură zi, se mai negociază anumite candidaturi? La acea ședință nocturnă a Partidului PAS s-a discutat despre faptul ca noul premier să fie Dorin Recean?

Taburceanu: „Vă rugăm să punem întrebările la subiect pentru că am zis cîte o întrebare deodată”.

Precizăm că purtătoarea de cuvînt Anastasia Taburceanu a rugat jurnaliștii să adreseze cîte o întrebare oficialilor, pe cînd reportera a adresat mai multe, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

La 13 noiembrie curent membrii Partidului PAS s-au întrunit în cadrul unei ședințe „nocturne” la Președinția Republicii Moldova unde ar fi discutat despre demiterea unor miniștri din Guvernul Gavrilița.


Anastasia Taburceanu a fost numită purtătoare de cuvînt al prim-ministrei în august 2021. Aceasta are o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media.

2
3
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?