Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

PSRM: Ziarele Maiei Sandu la fel au fost tipărite la „Universul”

12 noi. 2020,, 12:50   Politică
5348 2

Șeful staff-ului candidatului Igor Dodon, Vlad Bătrîncea a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scandalul de la tipografia Universul a fost organizat de contracandidata, Maia Sandu știind foarte bine situația și procedura editurii EditTiparGrup care subcontractează tipografia Întreprindere de Stat Universul.

Potrivit lui Vlad Bătrîncea, contracandidata Maia Sandu ar fi contractat exact aceeași tipografie SRL „EditTiparGrup” ca și Igor Dodon. Respectiv, Bătrîncea declară că echipa Maiei Sandu cunoștea cu lux de amănunte procedura, care ar fi perfect legală, aplicată de EditTipar Grup, care subcontractează „Universul” în momentele cînd nu fac față la fluxul de comenzi pe care îl au, transmite paranteze.md.

Bătrîncea spune că și ziare de ale Maiei Sandu au fost tipărite la Universul, însă, spune Bătrîncea, ei nu au sabotat procedura și nu au blocat materialele cum au procedat ieri staff-ul Maiei Sandu.

„Manipularea cu materialele s-a dovedit a fi un fals, ceea ce-i caracteristic staff-ului Maiei Grigorievna.” a declarat Bătrîncea.

Vlad Bătrîncea a mai declarat că acțiunea deputaților PAS a avut intenția de a bloca activitatea electorală a susținătorilor lui Igor Dodon prin arestarea materialelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?