Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

PSRM va susține inițiativele social-economice ale președintelui țării

26 mai. 2020,, 14:45   Politică
2619 10

PSRM susține inițiativele social-economice ale președintelui țării, Igor Dodon. Într-o postare pe Facebook, liderul fracțiunii parlamentare Corneliu Furculiță a spus că PSRM așteaptă proiectele de la Guvern, pentru a le vota în Parlament.

„Președintele Igor Dodon a propus un șir de inițiative social-economice, care să ajute oamenii, în special, în această perioadă de criză. E vorba de acordarea a cîte 700 de lei pensionarilor care primesc pînă la 3000 de lei lunar, dar și dublarea salariilor, în etape, tuturor angajaților în sectorul medical. Opoziția politică, în loc să salute aceste măsuri sociale, le critică”, a scris Furculiță.

Președintele fracțiunii PSRM mai spune că reacția opoziției este “o dovadă a isterizării lor, dar și demonstrarea faptului că pentru ei e mai bine doar atunci cînd pentru cetățeni și pentru țară e mai rău”.

Furculiță le-a amintit oponenților politici că ei au avut șansa să ajute cetățenii Republicii Moldova, atunci cînd s-au aflat la guvernare. Aceștia însă au ratat-o, spune socialistul.

„Actuala guvernare știe de unde să identifice sursele financiare necesare și cum să ajute oamenii. Spre deosebire de oponenții politici din guvernul precedent, care doar a luat ceva de la cetățeni prin majorare de impozite, taxe și tarife, actualul guvern vine cu suport financiar pentru cetățeni”, a conchis Furculiță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?