X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PSRM va participa la Marșul Victoriei fără simbolica de partid

19 apr. 2018,, 12:19   Politică
4211 4

Partidul Socialiștilor susține apelul președintelui Igor Dodon de a desfășura tradiționalul marș al Victoriei din 9 Mai într-o coloană unică, notează Noi.md.

Reprezentanții formațiunii au anunțat că vor participa la marș fără a afișa simbolica partidului. ”Nu trebuie să divizăm oamenii pe criterii politice. Facem apel către alte partide, ca să participe la evenimentele dedicate celei de-a 73-a aniversare a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei, fără simbolica partidelor”, a remarcat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Menționăm că Igor Dodon a aprobat un plan de acțiuni dedicat celei de-a 73-a aniversări a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei împreună cu membrii Comitetului Național ”Victoria”.

Planul cuprinde: înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în luptele pentru eliberarea Moldovei, restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război pentru apărarea Patriei, tradiționalul Marș al Victoriei și un concert de amploare care va avea loc la 8 și 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale. În cadrul acestuia, vor evolua mai mulți artiști din țară și de peste hotare, iar la final, va fi lansat un grandios foc de artificii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?