TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

PSRM nu va accepta mărirea prețurilor și tarifelor

PSRM nu va accepta mărirea prețurilor și tarifelor

PSRM nu va accepta mărirea prețurilor și tarifelor. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Adela Răileanu, secretarul ideologic al PSRM, în cadrul unei conferințe de presă.

”Vom controla modul în care sînt formate prețurile și ne vom strădui prin mecanismele legale să eliminăm monopolul din economie”, a spus Răileanu.

Deputatul a precizat că PSRM va depune toate eforturile pentru a crește veniturile cetățenilor, salariilor, alocațiilor sociale, deschiderea locurilor noi de muncă.


”Toate aceste aspecte au un singur obiectiv: să crească bunăstarea cetățenilor”, a menționat deputatul.
Președintele țării, Igor Dodon, a declarat după ședința Consiliului Suprem de Securitate că, Guvernul Chicu a elaborat un mecanism foarte clar de monitorizare a evoluției prețurilor pe piața internă. Potrivit șefului statului, un mecanism asemănător a fost implementat destul de eficient în perioada Guvernului Greceanîi(2008-2009).

În opinia președintelui țării, creșterea unor prețuri în Moldova nu are argumentare economică.

”Acest lucru trebuie să fie clarificat de către Guvern”, a spus Dodon.

Premierul Ion Chicu a anunțat că, săptămîna aceasta, la Guvern, va avea loc prima ședință a grupului de monitorizare a prețurilor pe piața din țară, creat la solicitarea președintelui țării, Igor Dodon. Premierul a declarat că acest grup va fi condus de vicepremierul Sergiu Pușcuță, ministru al Finanțelor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load