X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PSRM marchează 21 de ani de la înființare. Mesajul lui Dodon

6 aug. 2018,, 15:10   Politică
1945 5

„PSRM a parcurs un drum lung, care însă a meritat să fie parcurs, deoarece astăzi PSRM este formaţiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor”, susține președintele Igor Dodon.

Acesta este mesajul adresat de Dodon cu prilejul marcării a 21 de ani de la înregistrarea oficială a PSRM.

„Acum 21 de ani, Ministerul Justiţiei înregistra oficial o nouă formaţiune politică – Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. Aceşti 21 de ani au fost cu bune şi rele, cu perioade de dezvoltare prielnice, dar şi cu perioade mai puţin prielnice. Însă drumul nostru nici pe departe nu poate fi considerat unul încheiat. sînt convins că PSRM nu a ajuns nici măcar la jumătatea acestui drum şi că, începînd chiar cu perioada imediat următoare, va juca un rol important în istoria RM, poate cel mai important rol pe care l-a avut vreodată un partid din Moldova în procesul de dezvoltare a ţării”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, PSRM urmează să se pregătească de o luptă importantă care se va da la alegerile parlamentare.

„PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova şi eu sînt convins că anume aşa şi se va întîmpla. PSRM nu are altă alternativă decît să preia puterea şi să pună capăt dezmăţului care e în întreaga ţară de ani buni de zile. PSRM are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova şi de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor, aşa cum îl merită ei, şi împreună vom demonstra acest lucru în perioada imediat următoare”, a adăugat președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?