X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PSRM, după plecarea lui Lozovan: ”Nu putem tolera un astfel de comportament”

25 mar. 2023,, 10:26   Politică
3083 0

După ce încă un membru al fracțiunii BCS a anunțat că se retrage din formațiune, cu o reacție a venit și membrul Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari.

”În ultima vreme suntem martorii unui trend alarmant în politică - traseismul stimulat financiar! Politicienii schimbă partidele de la o zi la alta, în funcție de cât de generoși sunt noii lor sponsori. Este o activitate care subminează fundamental democrația și demoralizează cetățenii noștri. După Nesterovschi, aceasta cale a ales-o și dna deputat Irina Lozovan, care a demonstrat la toată țara cât valorează. Nu putem tolera un astfel de comportament”, a scris Olga Cebotari.

Potrivit acesteia, cei care se vând pe bani nu pot fi considerați lideri demni de încredere în această țară.

”Ar fi o eroare gravă să credem că soluția la problemele noastre este să permitem unor penali să conducă țara. Aceștia nu ar avea decât propriul lor interes, nu cel al Moldovei.

Nu putem accepta ca acești oportuniști să ne reprezinte interesele, ei trebuie condamnați si îndemnați să plece din politică, astfel încât să putem construi viitorul prosper al țării noastre.


Împreună, putem construi o Moldovă puternică, demnă și prosperă. Dar trebuie să luptăm împotriva traseismului, împotriva vânzării de interese, împotriva politicienilor care servesc propriul lor buzunar în defavoarea cetățenilor noștri.

Eu și toti colegii din PSRM, care impartasesc principii oneste de lupta politica, vom continua sa aparam democratia si sa impiedicam PAS-ul, si alte partide sa transforme tara in dictatura”, a concluzionat Cebotari.

Reamintim că ieri, deputata BCS, Irina Lozovan a anunțat că se retrage din formațiunea BCS din parlament și din rîndul membrilor partidului PSRM rămînînd deputat independent.

13
0
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?