X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PSRM continuă prezentarea candidaților pe circumscripții. Un nou nume a fost anunțat

5 oct. 2018,, 11:32   Politică
3120 2

Deputatul PSRM Adrian Lebedinschi este candidatul formațiunii pentru circumscripția electorală Nr. 29 (Centru – Rîșcani), la viitoarele alegeri parlamentare, notează Noi.md.

Candidatul a fost prezentat alegătorilor de liderul PSRM, Zinaida Greceanîi. ”Adrian Lebedischi este o persoană de echipă, care participă activ în cadrul fracțiunii parlamentare PSRM, este autorul a mai multe inițiative importante elaborate pentru soluționarea problemelor cetățenilor. Sînt convinsă, că muncă lui pentru folosul cetățenilor, va continua”, a spus Greceanîi.

În timpul discursului său, Adrian Lebedischi, și-a exprimat mulțumirea față de conducerea partidului și pentru încrederea acordată. El consideră, că numai lucrul în echipă va aduce rezultate vizibile.

„În decurs de aproape trei ani în parlament, am reușit să elaborăm și să obținem aprobarea a mai multor inițiative, care sînt importante pentru locuitorii republicii. Este vorba despre Legea ce ține de apă, problema cotei suplimentare pe care locuitorii capitalei trebuiau să o plătească, dar și alte proiecte care sînt îndreptate pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor. Este doar începutul, important e să continuăm să muncim pentru binele cetățenilor și a țării”, a spus Adrian Lebedinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?