Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PSRM cheamă la proteste: excluderea partidului din alegeri va însemna nelegitimitatea lor

9 feb. 2019,, 00:04   Politică
6671 18

Partidul Socialiștilor din Moldova crede că „orice încercare de a scoate din alegeri cel mai mare și mai popular partid din țară va submina credibilitatea viitoarelor alegeri și le va face nelegitime”.

În acest sens, PSRM a îndemnat susținătorilor „săi să fie pregătiți pentru proteste pe o perioadă nedeterminată”.

„Partidul democrat și sateliții săi întreprind toate eforturile pentru a scoate Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, forța politică de top, din cursa electorală.

PSRM spune că orice încercare de a scoate din alegeri cel mai mare și mai popular partid din țară va submina credibilitatea viitoarelor alegeri și le va face nelegitime.

PSRM solicită tuturor susținătorilor săi și tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care nu sunt indiferenți față de soarta țării, să fie pregătiți pentru proteste pe o perioadă nedeterminată.


PSRM apelează la toți partenerii externi ai Republicii Moldova, precum și la structurile internaționale care monitorizează alegerile, pentru a asigura integritatea procesului electoral.

PSRM își declară respectarea strictă a legislației Republicii Moldova și a normelor democratice de drept”, se arată în declarația partidului.

În același timp, deputatul Vlad Bătrîncea a anunțat ieri ca luni, în fața CEC va fi organizat un protest.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?