PSRM cheamă la proteste: excluderea partidului din alegeri va însemna nelegitimitatea lor

PSRM cheamă la proteste: excluderea partidului din alegeri va însemna nelegitimitatea lor

Partidul Socialiștilor din Moldova crede că „orice încercare de a scoate din alegeri cel mai mare și mai popular partid din țară va submina credibilitatea viitoarelor alegeri și le va face nelegitime”.


În acest sens, PSRM a îndemnat susținătorilor „săi să fie pregătiți pentru proteste pe o perioadă nedeterminată”.


„Partidul democrat și sateliții săi întreprind toate eforturile pentru a scoate Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, forța politică de top, din cursa electorală.


PSRM spune că orice încercare de a scoate din alegeri cel mai mare și mai popular partid din țară va submina credibilitatea viitoarelor alegeri și le va face nelegitime.


PSRM solicită tuturor susținătorilor săi și tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care nu sunt indiferenți față de soarta țării, să fie pregătiți pentru proteste pe o perioadă nedeterminată.


PSRM apelează la toți partenerii externi ai Republicii Moldova, precum și la structurile internaționale care monitorizează alegerile, pentru a asigura integritatea procesului electoral.


PSRM își declară respectarea strictă a legislației Republicii Moldova și a normelor democratice de drept”, se arată în declarația partidului.


În același timp, deputatul Vlad Bătrîncea a anunțat ieri ca luni, în fața CEC va fi organizat un protest. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load