TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

PSRM anunță dacă va sprijini modificarea politicii fiscale

Astăzi în parlamentul Republicii Moldova urmează să fie făcute modificări în politica fiscală. Potrivit membrilor fracțiunii PSRM, deputații socialiști vor vota modificările însă cu anumite condiții, scrie Noi.md.

”Exprimăm îngrijorare față de majorarea unor impozite. Înțelegem că guvernul a aprobat acest proiect în pripă fără a desfășura discuțiilor publice și dezbaterilor cu mediul de afaceri. Acest lucru se face pentru reabilitarea relațiilor cu partenerii externi. Guvernul trebuie să asigure pentru toamnă banii necesari pentru plățilei sociale”, a spus Vlad Bătrîncea în cadrul unui briefing de presă.

Acesta a menționat că fracțiunea PSRM va vota pentru modificările în politica fiscală înaintate de Guvern, însă cu unele condiții și anume ca în toamnă anumite prevederi să fie revăzute și să fie desfășurate dezbateri publice cu mediul de afaceri.

”Este foarte important ca Moldova să se bucure de susținerea financiară a partenerilor externi, dar totodată credem că dezvoltarea mediului de afaceri intern este ceea ce va asigura dezvoltarea durabilă a economiei naționale. Finantarea externă nu este soluția tututor problemelor existente”, a conchis Bătrîncea.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load