COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PSRM acuză deputații ACUM că vin în parlament să facă show

PSRM acuză deputații ACUM că vin în parlament să facă show

Deputații PSRM, Grigore Novac și Petru Burduja, atrag atenția că parlamentarii din blocul ACUM au un comportament inadecvat la ședințele Parlamentului. Scopul acestora ar fi blocarea procesului de vot. Despre aceasta socialiștii au vorbit în cadrul unui briefing de presă.

„Constatăm că metodele de a se face vizibili, dorința de a furniza știri pentru mass-media, de a apărea pe sticlă, transformă sala de ședință a parlamentului în circ. sîntem împotriva cînd se fluieră ca pe stadion, se bat cu capul de masă, iese din logica sănătoasă. Credeam că acești colegi au nevoie de psihiatru.”, a declarat Grigore Novac.

“Vreau să le sugerez că dacă sînt interesați de circ, avem circul din Chișinău, unde pot să-și depună CV, acolo tot au nevoie de angajați.” a mai spus Novac.


Fracțiunea parlamentară PSRM cheamă la calm și le amintește deputaților ACUM „pe noi ne privește o țară, partenerii externi”.

Deputatul PSRM Petru Burduja a explicat că circul, pe care îl organizează cei din ACUM blochează are drept scop blocarea unui proiect important, ce prevede construcția și reparația mai multor drumuri din țară.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load