X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

PSRM a venit cu o reacție la presupusa plecare din țară a lui Igor Dodon

6 oct. 2021,, 10:42   Politică
4576 3

Partidul Socialiștilor (PSRM) a dezmințit informațiile vehiculate în unele surse mass-media, potrivit cărora, liderul formațiunii Igor Dodon ar fi „fugit” din țară, din cauza faptului că „s-ar fi pregătit reținerea sa” de către oamenii legii.

Purtătoarea de cuvînd a PSRM Carmena Sterpu a precizat că Igor Dodon va reveni în Republica Moldova, cel tîrziu, vineri, notează newsmaker.md.

„Speculații. Domnul Dodon este plecat pentru două zile într-o deplasare de lucru (planificată anterior) și cel tîrziu vineri va fi în țară”.

În seara de 5 octombrie, liderul PSRM Igor Dodon a venit cu o reacție cu privire la suspendarea și reținerea lui Alexandr Stoianoglo. Deputatul socialist a calificat cele întîmplate drept „o greșeală politică fatală”.

De asemenea, acesta a menționat că a planificat o deplasare de două zile în afara țării. Informația a provocat comentarii aprinse pe internet. Unele canale de pe Telegram au publicat informația, potrivit căreia, acesta „ar fi părăsit țara pentru că s-ar pregăti reținerea sa”.


În ajun, în cadrul unei emisiuni înregistrate la postul de televiziune N4, Igor Dodon a declarat că se va afla la Moscova, alături de mai mulți deputați socialiști, printre care și Bogdan Țîrdea, care va prezenta cartea sa despre ONG-uri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?