X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

PSRM a condamnat acțiunile AUR, care au adus la mașini deterioate și alte daune

7 iul. 2021,, 19:20   Politică
2881 5

După altercațiile de astăzi de la protestul organizat de AUR la sediul PSRM, socialiștii au venit cu o reacție. Aceștia susțin că, la sediul partidului, a fost „o acțiune provocatoare a unioniștilor”, care au deteriorat mai multe mașini parcate lîngă sediu, au lovit și au jignit membrii PSRM, care au „format un cordon pentru a nu le permite să intre în sediu”.

,,Extremiștii din acest partid anti-statalist au provocat altercații în fața sediului nostru, lovind și jignind membrii și simpatizanții noștri, care au creat un cordon pentru a nu admite accesul unioniștilor în sediu. Cei de la AUR au provocat și daune materiale, deteriorînd unele automobile parcate în preajmă”, se arată într-un comunicat al PSRM.

Membri AUR au mers astăzi la sediul PSRM pentru a protesta, iar manifestația a degenerat în altercații. Unul dintre candidații AUR, Dorin Chirtoacă, a primit o palmă peste față de la socialistul Alexandr Odințov, după ce acesta l-a bruscat. Un tînăr s-a ales cu un umăr luxat, în urma altercațiilor, iar socialistul Dinari Cojocaru, care este medic de profesie, i-a acordat pe loc primul ajutor medical.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?