X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Proteste inexistente: Partidul „Șor”, dus de nas

14 aug. 2018,, 09:58   Politică
8467 0

După ce la ultimul protest organizat la Orhei, membrii și simpatizanții Platformei Demnitate și Adevăr au fost atacați de contramanifestanți mobilizați de Partidul „Șor”, iar primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, tot ea fruntașă a Partidului „Șor”, a atacat o jurnalistă, echipa din Orhei a Platformei DA a făcut o farsă administrației locale.

Secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan, anunță că autorităților din Orhei le-a fost organizată o farsă. Mai exact, echipa din Orhei a Platformei DA l-a telefonat pe președintele OT Orhei, Victor Mudreac, împreună cu care au stabilit organizarea unei manifestații de protest la Primăria Orhei. Manifestația nu a avut loc, însă luni Primăria Orhei era păzită de zeci de cetățeni.

„Împreună cu echipa Orhei a Platformei Demnitate și Adevăr, am organizat la Primăria lui Șor o diversiune informațională. Despre ce este vorba? Simplu. L-am telefonat ieri, duminică, pe Victor Mudrea, președintele OT Orhei, și i-am propus să organizăm o acțiune de protest la Primăria hoțului de miliarde Șor. Victor a susținut cu entuziasm ideea. Ceea ce ei nu știau este că era vorba de o farsă! Acuma mă telefonează colegii și-mi spun că Primăria este luată sub paza a sute de cetățeni care-l venerează pe hoțul de miliarde. Este o mișcare bună. Ce spuneți?”, scrie Moțpan pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?