X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Proiectele comune moldo-române, abordate în discuția Nataliei Gavrilița cu Marcel Ciolacu

6 iun. 2022,, 16:17   Politică
2016 0

Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu o delegație parlamentară a României, condusă de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Subiecte discutate au vizat colaborarea bilaterală, cu accent pe realizarea proiectelor comune de viitor între Republica Moldova și România în beneficiul cetățenilor ambelor state.

Oficialii au discutat soluții posibile pentru fluidizarea traficului de mărfuri la frontieră, inclusiv prin crearea unor echipe mixte. De asemenea, au fost abordate subiecte ce țin de accelerarea realizării în practică a proiectelor de infrastructură și apropierea businessului din cele două state, mai ales prin crearea condițiilor atractive pentru investițiile românești.

Șefa Cabinetului de miniștri a mulțumit României pentru sprijinul constant și necondiționat oferit țării noastre în ultima perioadă, mai ales în susținerea parcursului european al Republicii Moldova.

Președintele Camerei Deputaților de la București, Marcel Ciolacu, a reconfirmat faptul că România va fi mereu alături de Republica Moldova. Oficialul și-a exprimat încrederea că țara noastră va obține statutul de țară candidat.


„Încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a veni cu un suport real pentru Republica Moldova”, a adăugat Marcel Ciolacu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?