Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Prognoze: Cine ar putea fi ales primar al capitalei din primul tur

11 oct. 2019,, 13:10   Politică
3888 6

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, ar putea fi ales primar general al capitalei din primul tur. Asta arată datele unui studiu realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova.

Studiul arată că peste 46 la sută dintre respondenții deciși ar vota pentru Ion Ceban, socialistul fiind urmat de candidatul Blocului Electoral ACUM, Andrei Năstase, cu 31,1 la sută. Realizatorii studiului includ și aici marja de eroare de 2,2 la sută, care l-ar putea face pe Ceban învingător din primul tur.

Consiliul Municipal Chișinău:

Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile locale generale, cele mai multe locuri în Consiliul Municipal Chișinău le-ar ocupa Partidul Socialiștilor din Moldova (PSRM) și Blocul Electoral ACUM. Pe locul trei ar fi Partidul Liberal, fiind urmat de Partidul Democrat.

Sondajul a fost efectuat în perioada septembrie – octombrie, pe un eșantion de 1195 de cetățeni și are o marjă de eroare de cel puțin 2,2 la sută.


Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?