Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Procurorii cer prelungirea mandatului de arest în privința lui Igor Dodon

17 aug. 2022,, 10:11   Politică
3549 0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliul, anunță că marți, 16 august a fost la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință demersul procurorului privind prelungirea arestului.

Dodon se arată indignat de faptul că reprezentanții mass-mediei nu au fost prezenți și susține că solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu nu are la bază „niciun argument sustenabil sau probă” care ar motiva solicitarea.

„Ieri am fost la Procuratura Anticorupție pentru a mi se aduce la cunoștință demersul procurorului de a prelungi arestul la domiciliu. Straniu că de data aceasta a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări....Aproape de orice dată când merg la CNA, procuratură sau judecăți, erau prezente provocările și presa subordonată guvernării.

...Referitor la solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu, niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului. E foarte clar că de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei. Nu vor reuși…”, își încheie mesajul fostul șef de stat.

Menționăm că fostul șef de stat se declară nevinovat. Potrivit lui, dosarul care i-a fost intentat este o comandă politică.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?