X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Procurorii cer 7 ani de închisoare pentru Filat. Fostul premier: "Nu mă veți distruge!"

19 ian. 19:58   Politică
3813 1

Procurorii au cerut astăzi pentru fostul prim-ministru, Vlad Filat, aplicarea unei pedepse cu închisoare pe un termen de 7 ani. În replică, politicianul a scris în rețelele sociale că ar fi un dosar la comandă.

În cadrul ședinței de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, procurorul de caz a citit pledoaria pe dosarul în care ex-premierul Vlad Filat este învinuit de spălare de bani în proporţii deosebit de mari.

Acuzatoarea a solicitat aplicarea fostului premier a unei pedepse cu închisoare pe un termen de 7 ani, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, notează Noi.md cu referire la zdg.

În replică, avocații lui Filat au declarat că pledoaria procurorului conține contraargumente la probele prezentate de ei și nu demonstrează vinovăția fostului prim-ministru.

Însuși Vlad Filat a venit cu o postare în rețelele sociale, în care menționează că revenirea sa pe arena politică ar deranja pe mulți. "Puteţi pune toată procuratura să lucreze doar împotriva lui Vlad Filat, nu veţi reuşi să mă reduceţi la tăcere, să mă distrugeți {...}", a scris politicianul.

22
4
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?