X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Procurorii au aplicat sechestre pe bunurile lui Dodon

23 iun. 2022,, 15:00   Politică
3710 0

Procurorii anticorupție au aplicat sechestre pe mai multe bunuri ale fostului șef de stat, Igor Dodon. Ex-președintele a fost invitat la PA, pentru a i se aduce la cunoștință acest lucru.

O echipă TV8 l-a surprins pe Igor Dodon intrând clădirea PA. Acesta nu a făcut prea multe declarații.

Nici procurorii anticorupție nu au oferit detalii și nici nu au specificat ce bunuri ale familiei lui Igor Dodon au fost trecute sub sechestru.

Înainte să se prezinte la Procuratură, însă, fostul șef de stat a scris o postare la acest subiect pe Facebook. Acesta spune că ar fi fost puse sechestre inclusiv pe bunuri ale rudelor sale.

„Procurorii aserviți politic au înțeles că dacă dosarul intentat împotriva mea nu are succes juridic, atunci trebuie de făcut jocuri și gesturi propagandistice. Iar un element al acestui teatru propagandistic este să fie pus sechestru pe un șir de bunuri de-ale mele și ale rudelor, inclusiv pe active pe care nu le am în proprietate, fie sunt în gaj în bănci (adică îngheață și imobilizează toate bunurile rudelor mele dobândite corect și licit, până la decizia finală a instanței de judecată care poate dura câțiva ani). Scopul puterii și a echipei de procurori subordonați politic este evident – să prelungească telenovela dosarului Dodon, ca lumea să aibă ce discuta și să dea uitării pentru câteva zile sărăcia și haosul din țară”, a scris Dodon.



4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?