X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Prin ce se va deosebi campania electorală parlamentară de cea prezidențială?

5 apr. 2021,, 16:30   Politică
3265 1

Principalele idei și mesaje în lupta forțelor politice la următoarele alegeri parlamentare din Moldova nu se vor deosebi prea mult de cele din precedenta campanie electorală prezidențială.

Această opinie a fost exprimată de către președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova, informează Noi.md.

"Adică, o parte va acuza cealaltă parte că a furat, sînteți hoți și așa mai departe, fără a susține în vreun fel acest lucru, doar vorbind despre asta. Lupta împotriva corupției devine un fel de mantră. Adică, unde este corupția și cum să luptăm cu ea - nu este clar, dar în schimb ei luptă mereu în cuvinte. Și noi vedem că acest lucru se întîmplă nu doar în Moldova. Aceeași situație poate fi observată și în Ucraina. Acolo, de asemenea, au luptat și luptă acum împotriva corupției, numai că de la asta situația în Ucraina nu s-a îmbunătățit. Același lucru se întîmplă și în România", a spus Corneliu Furculiță.

Potrivit lui, acestea sînt semne ale prezenței acelorași curatori care întruchipează același plan în acest spațiu al Europei de Est.

"Sperăm că alegătorii vor putea vedea unde este minciună și tehnologii și unde sînt acele forțe care vor să facă ceva bun pentru țară. Din păcate, acum abordările pragmatice, promisiunile preelectorale cu măsuri concrete și plan economic nu sînt susținute, iar mai mult succes au sloganurile populiste, de aceea și politicienii recurg la ele mai des", a spus președintele fracțiunii parlamentare a PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?