COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primele înțelegeri și sfaturi de la Dodon pentru Ceban, în prima zi la Primărie

Primele înțelegeri și sfaturi de la Dodon pentru Ceban, în prima zi la Primărie

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu noul primar al capitalei, Ion Ceban, unde l-a felicitat, a realizat cîteva îndemnuri și precizări pentru următorul mandat la primărie a noului edil de Chișinău.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a șefului statului.

„Am avut o întrevedere cu Ion Ceban, primar general al municipiului Chișinău. L-am felicitat cu prilejul alegerii în această funcție importantă și responsabilă. Am menționat că rezultatul obținut de Ion Ceban este o mare victorie, dar și o mare provocare. L-am îndemnat pe noul edil să fie un primar al tuturor - așa cum a promis”, se arată în mesaj.


În același timp, Igor Dodon a precizat că este nevoie de excluderea disputelor politice și necesară concentrarea pe soluționarea tuturor problemelor din capitală.

„Mi-am exprimat regretul că pe parcursul anilor Chișinăul a avut doar primari politici, fapt care a împiedicat dezvoltarea capitalei. Am solicitat excluderea disputelor politice din activitatea primăriei, eforturile echipei fiind concentrate asupra soluționării problemelor existente, deoarece de lucru este foarte mult și locuitorii capitalei așteaptă rezultate”, a conchis șeful statului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load