X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Primele declarații după ședința PAS de la Președinție: „Am discutat unele remanieri”

13 noi. 2022,, 22:32   Politică
3684 0

Ședința nocturnă a fracțiunii PAS, de la Președinție, s-a încheiat. Primii deputați au ieșit din instituția prezidențială. Cîțiva deputați au declarat pentru TV8 că la ședință s-a discutat despre „unele remanieri”, „îmbunătățirea actului guvernării” și „situația pe securitate”.

Deputatul PAS, Radu Marian, ne-a spus că demisia Guvernului ar fi un zvon.

„Am discutat situația pe securitate, situația politică și asta e. Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit azi în presă sînt zvonuri. Am discutat riscurile care sînt, soluțiile pe care să le luăm mai departe, e un proces normal de lucru”, a precizat deputatul.

„Indiferent de la ce oră e ședința și cînd se face (ședința), important să avem aceste discuții”, a mai spus Marian.


Potrivit acestuia, s-a vorbit și despre scurgerile de informații în urma spargerii canalelor de Telegram, „pentru că trebuie să analizăm toate aceste atacuri din partea grupării hoției și războiului și să vedem mai departe cum eliminăm riscurile pe securitate”

Iar deputatul Lilian Carp a negat că s-ar fi discutat despre demiteri: „Nu, s-a discutat despre îmbunătățirea calității guvernării, riscurile de securitate”.

Deputatul Oazu Nantoi a menționat că printre subiecte s-au numărat: „situația din țară, diferite scenarii, cu sectorul energetic în special, cu iarna”.

Iar Dumitru Alaiba a declarat că „s-au discutat chestii de organizare, acțiuni ulterioare. Sunt chestii interne, au fost unele discuții și trebuie să rămînă interne”.

Întrebat dacă ar putea fi următorul ministru al Economiei, acesta a subliniat: „Nu pot să vă spun acum”.

Și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a ieșit de la ședință, însă, a refuzat să facă declarații.









1
1
1
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?