X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Primele declarații ale Silviei Radu după numirea sa în funcția de ministru

25 sep. 2018,, 16:51   Politică
4437 9

„Nu îmi doream să intru în Guvern. Premierul Pavel Filip m-a rugat și m-a convins să accept funcția de ministru al sănătății, iar a doua zi m-am întîlnit și cu Plahotniuc”, asta a spus Silvia Radu după ce a fost învestită în funcția de ministru al sănătății.

„Dodon și-a încordat mușchii ca să nu zică lumea că este un președinte de decor. Cred că aportul meu în domeniul sănătății este necesar, este nevoie ca de aer de reforme în acest domeniu. Eu voi aduce o nouă viziune managerială asupra modernizării sistemului de sănătate.

Cred ca nu sînt nici primul, și nici ultimul ministru care preia un minister fără a activa în domeniu. Sînt convinsă că la Minister sînt specialiști care știu foarte bine ce se întîmplă, cu ei voi lucra.

Mi-a propus această funcție domnul Pavel Filip, m-a chemat și mi-a explicat viziunea lui. Mi-a spus că miniștrii de pînă acum nu au reușit ceea ce își propune dumnealui în acest domeniu, modificări și modernizări la Sănătate. Apoi, a doua zi, am fost cu domnul Filip la partid, acolo m-am întîlnit cu domnul Plahotniuc. Am discutat cu toții, și cu colegii de partid.

Nu îmi doream să intru în Guvern, dumnealui m-a rugat și m-a convins, mi-a zis ca îmi oferă libertate decizională”, a afirmat proaspătul ministru Silvia Radu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?