X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1741

Primele declarații ale primarului de Hîncești, după perchezițiile efectuate la domiciliul său

12 oct. 2022,, 12:34   Politică
2163 0

Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, a făcut primele declarații, după perchezițiile efectuate la domiciuliul său.

Potrivit lui, perchezițiile nu au fost efectuate într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Totul e bine, așa e procedura în Republica Moldova. Instanțele și justiția vor face dreptate și vă veți convinge pe parcurs. De la 06:00 dimineață procurorii au lucrat la mine acasă”.

Amintim că, Poliția a emis o notă informativă prin care a informat că, procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii INI, desfășoară percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hîncești.

Potrivit responsabililor, acestea au loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități.


Urmează ca oamenii legii să revină cu amănunte la finisarea perchezițiilor și altor acțiuni de urmărire penală, timp în care cei vizați se prezumă nevinovați, potrivit legii.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий