Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Primele declarații ale lui Plahotniuc după ce și-a anunțat candidatura la alegeri

26 dec. 2018,, 14:59   Politică
3733 12

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunțat astăzi că va candida atît pe listă de partid, cît și în circumscripție uninominală la Nisporeni, notează Noi.md.

El a declarat în afară de PD, toți politicienii care candidează la aceste alegeri vin să fure țara. În opinia lui, locul multora dintre candidați din alte partide este la pușcărie, și nu în Parlament.

„Oricare partid care vrea să vină în Parlament, vine să vă fure salariile și pensiile pe care noi vi le-am majorat , vor să vă lipsească de ajutoarele materiale pe care noi le-am majorat, de compensațiile oferite, vor să închidă școlile pe care le-au mai închis și înainte, vor să aducă dezordinea și haosul în țară. Întrebați-i pe politicienii care vor să vină în Parlament ce au făcut ei bine pentru oameni și pentru țară decît furturi, haos, dezordine scandaluri și închidere de școli. Unii dintre ei pușcărie trebuie să facă, dar nu în Parlament să vină”, a declarat Plahotniuc după ședința de astăzi a Consiliului politic național.

Potrivit lui Plahotniuc, nu există alternativă Partidului Democrat.

„Este unicul care poate în continuarea să asigure stabilitatea politică, ordinea în țară, creșterea economică care va permite și în continuarea să asigurăm creșterile salariale, să construim drumuri și să facem multe lucruri bune”, a conchis Plahotniuc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?