COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Primarul raionului Vulcănești, acuzat că a lovit două consiliere

21 mai. 16:15   Politică
1359 3

Primarul raionului Vulcănești, candidat al Blocului Renato Usatîi la parlamentarele anticipate, Victor Petrioglo, este acuzat că a lovit și a înjurat două consiliere chiar în incinta instituției administrației locale. Întregul conflict a izbucnit din cauza unui pavaj oferit de Renato Usatîi, iar suma pentru lucrările de montare ar fi depășit 40 mii lei, ceea ce după părerea consilierilor este „exagerat” de mult.

Ca urmare consilierii au refuzat să voteze decizia de-a aloca bani din buget pentru achitarea lucrărilor, ceea ce l-ar fi nemulțumit pe primar și al ar început să-i numescă pe consilieri cu cuvinde necenzurate. În semn de protest consilierii au părăsit sala de ședințe, însă Petrioglo le-a ajuns din urmă pe cele două consiliere și le-ar fi agresat fizic.

Potrivit poliției raionului Vulcănești, la data de 20 mai a parvenit un anunț că în incinta primăriei a avut loc un conflict între primar și două consiliere. Este vorba despre Natalia Calciu și Ana Cerneva.

„A fost o lupăt adevărată. Chiar în acest moment sînt în drum spre punctul medical din localitate ca să fixez leziunile corporale pe care mi le-a provocat Petrioglo”, a declarat Natalia Calciu.

La rîndul său, primarul de Vulcănești neagă acuzațiile și spune că femeile au inițiat conflictul și l-au agresat verbal. „Eu doar am avertizat-o să închidă gura și nu am atins-o deloc”, a spus Victor Petrioglo.


Oamenii legi au menționat că investighează cazul.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽