X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Primarul municipiului Hîncești s-a vindecat de Covid-19

8 aug. 2020,, 13:30   Politică
4492 0

Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, s-a vindecat de COVID-19, iar de luni, 10 august, primăria își reia activitatea, anunță reprezentanții autorităților locale.

Primăria Hîncești va activa însă la capacitate limitată.

„Ieri am dat testul pentru Covid-19 din nou, iar acesta a aratat negativ. Deci pot spune cu siguranță, că situația este bună. În curînd vom revenim la muncă cu forțe noi, dar nu în ultimul timp, țin să vă mulțumesc în parte pe fiecare pentru mesajele de susținere și încurajare primite, și să vă spun că odată cu revenirea la serviciu, vom încerca la maxim să soluționam toate problemele din oraș, problemele DVS, dragi cetățeni ai mun. Hîncești”, a comentat primarul de Hîncești, potrivit tv8.md.

Potrivit informțiilor Ministerului Sănătății, în municipiul Hîncești au fost confirmate pînă azi 276 de cazuri de COVID-19. Jumătate dintre pacienți s-au vindecat deja, iar nouă oameni au murit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?