X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Primarul din Bilicenii Vechi, în lacrimi în fața conducerii de vîrf a țării: "Este imposibil de trăit"

4 feb. 2023,, 13:30   Politică
3537 0

Primarul satului Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei, Ala Guzun, a buhnit în lacrimi în fața a circa 900 de aleși locali și președinți de raioane, în cadrul unui eveniment special organizat la Palatul Republicii, cu ocazia Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală.

Ala Guzun, de la tribuna principală, a ținut un discurs în care și-a felicitat colegii de breaslă, dar totodată menționînd cît de greu este să trăiești în Moldova. Imaginile video cu discursul primarei din Bilicenii Vechi a fost publicat pe rețelele de socializare, transmite realitatea.md.

„Ce aș dori eu primarilor în această zi? Nu mai poți ajunge, în bugete locale, ca să plănuiești un tichet alimentar pentru oamenii care muncesc. E imposibil de a trăi astăzi, ca să ajungi la vîrsta de pensie, să nu-ți poți permite să plănuiești așa bani pentru un suport financiar atunci cînd iese funcționarul și primarul în concediu ca să-și permită să meargă la odihnă o săptămînă undeva, pentru viața muncită zilnic, fără pauze și fără zile de odihnă”, a declarat Ala Guzun.

La festivitatea organizată în data de 1 februarie, a fost prezentă și prim-ministra țării, Natalia Gavrilița.

Ala Guzun a fost aleasă în calitate de primar al localității pe lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

21
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?