TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Prima reacție a lui Filat, după ce s-a hotărît că rămîne în libertate

Prima reacție a lui Filat, după ce s-a hotărît că rămîne în libertate

Vladimir Filat, care rămîne în libertate, prin decizia de astăzi a magistraților Curții de Apel de a respinge recursul Penitenciarului nr. 13 împotriva deciziei privind eliberarea înainte de termen a acestuia, susține că și-a făcut ghiozdanul pentru a se întoarce în închisoare, iar dimineață a avut o dilemă cu privire la hainele pe care arma să le îmbrace.

Vlad Filat a spus că astăzi justiția din Republica Moldova a trecut un test.

„Consider că instanța a trecut un test, a luat o decizie legală și nu supun acest lucru deoarece asta mă vizează pe mine direct, ci pentru că legea vizează asta”, a spus Filat.


„Eu tare tare sper că noi vom ajunge degrabă în momentul în care vom avea justiție în Republica Moldova și ea va face dreptate. Pe parcursul unei perioade de timp, toate demersurile aveau un simplu răspuns și anume că sînt inacceptabile. Decizia de astăzi pe mine mă încurajează și nu este vorba că sînt vizat în acest dosar”, a adăugat acesta, transmite Noi.md cu referire la Cotidianul.

Filat a mai spus că „astăzi dimineață am avut o mare dilemă – cum să mă îmbrac. Recunosc că am ghiozdanul pregătit. Eu am avut speranță, dar după cîte s-au întîmplat certitudine nu am avut”.

Magistrații Curții de Apel au respins recursul Penitenciarului nr. 13 împotriva deciziei privind eliberarea înainte de termen a fostului premier Vladimir Filat, ca fiind nefondat. Astfel, acesta va rămîne în libertate.

Astfel, magistrații Curții de Apel au menținut hotărîrea primei instanței, iar decizia este irevocabilă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load