TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Prima reacție a lui Cebotari după solicitarea procurorului de a-i ridica imunitatea

Prima reacție a lui Cebotari după solicitarea procurorului de a-i ridica imunitatea

Deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari afirmă că se cere ridicarea imunității sale pentru a fi cercetat în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, pentru că el a făcut parte din Comisia juridică care a pregătit contractul de concesiune.

„Este așa cum ne-am așteptat. Am fost membrul al unei Comisii Juridice care nu a avut dreptul de a decide de a da sau nu a da în concesiune aeroportul, dar comisia trebuia să execute mai multe hotărîri ale Guvernului…Dacă eu am executat o decizie luată de Guvern, cu mîna doamnei Sandu, care spre deosebire de comisie a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionării, dacă eu sînt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”, a întrebat retoric Cebotari.


Acesta a învinuit guvernarea că vrea „să facă rău Partidului Democrat” și să nu le permită să participe la alegerile din 20 octombrie.

Vladimir Cebotari dă asigurări că nu va pleca din R. Moldova, dacă va fi cercetat penal. „Nu am intenția. Eu am venit de peste hotare să-i înfruntăm”, a punctat democratul.

În aceste clipe, Cebotari este audiat la Comisia juridică a Parlamentului. Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, care la fel ar putea rămîne astăzi fără imunitate, nu este prezent la ședința Parlamentului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load