COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6873

Președinția: Rechemarea ambasadorilor, semnată odată cu numirea celor noi

23 oct. 2019,, 16:16   Politică
2552 0

Președinția a venit cu o reacție la adresa învinuirilor aduse de către deputatul Blocului ACUM, Iurie Reniță în cadrul unei conferințe de presă, unde acesta a menționat că Igor Dodon nu a semnat cererea de rechemare a patru ambasadori.

Solicitată de Unimedia, purtătoarea de cuvînt a Președinției, Carmena Sterpu a declarat că „s-a convenit că rechemarea ambasadorilor va fi semnată odată cu numirea celor noi, astfel încît să nu fie blocată activitatea misiunilor diplomatice din cauza lipsei ambasadorului pentru prea mult timp, așa cum se practica anterior. Selectarea ambasadorilor se efectuează exclusiv pe principii de meritocrație, profesionalism și devotament față de țara noastră.”

Amintim că, Iurie Reniță a menționat în cadrul conferinței că Igor Dodon nu a semnat cererea de rechemare a ambasadorilor din Turcia, Polonia, UE și Canada, solicitată pe data de 11 iulie de către Guvern.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽