X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Președinția reacționează: Șeful statului nu va răspunde la provocări

4 feb. 2019,, 16:10   Politică
2077 2

Unii candidați la alegerile parlamentare încearcă să atragă Președintele și instituția prezidențială în polemici politice cu temei fictiv, se arată într-o declarație de presă emisă astăzi de Președinție.

În nota informativă se mai menționează că declarațiile unor sau altor candidați despre președinte trebuie tratate exclusiv în context electoral. Totodată, în comunicat se menționează că în ciuda diverselor acuzații, Președinție nu se va implica în lupta electorală.

„În particular, observăm o încercare disperată a unor candidați de a distrage atenția de la învinuirile directe care li se aduc în legătură cu furtul miliardului și nelegitimitatea participării lor în scrutinul parlamentar. Vă anunțăm în mod repetat că Președinția, instituția statului cu cea mai mare legitimitate și susținere populară, nu se implică în lupta electorală a forțelor politice, iar Președintele țării nu intenționează să reacționeze la provocări, oricare e natura lor, mai ales că majoritatea atacurilor de acest fel au fost deja reflectate anterior în spațiul public, inclusiv în campaniile electorale precedente, cînd au fost date răspunsurile de rigoare”, se arată în declarația serviciului de presă a Președinției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?