Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Președinția prezintă documente care confirmă că Poroșenko urma să vină la Chișinău

12 feb. 2019,, 15:30   Politică
4584 1

Reprezentanții Președinției anunță că au primit pe 7 februarie o notificare de la Cancelaria de Stat privind vizita în Republica Moldova a președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko, preconizată pentru data de 13 februarie.

Într-o scrisoare oficială, Cancelaria de Stat a solicitat acceptul președintelui pentru utilizarea serviciilor acordate de către Garda de Onoare și Orchestra Prezidențială.

„Țin să vă comunic că pe data de 7 februarie instituția prezidențială a primit o scrisoare oficială de la Cancelaria de Stat prin care a fost solicitat acceptul șefului statului pentru utilizarea serviciilor acordate de către Garda de Onoare și Orchestra Prezidențială în cadrul vizitei în Republica Moldova a dlui Petro Poroșenko, președintele Ucrainei, în ziua de 13 februarie curent. Drept răspuns la acest demers, Președintele a luat decizia de a accepta participarea Gărzii de Onoare și Orchestrei prezidențiale în acțiunile de organizare la nivel înalt a vizitei menționate”, a declarat șefa serviciului de presă a Președinției, Carmena Lupei.

Precizarea a fost făcută în contextul în care astăzi, Ambasada Ucrainei în Republica Moldova a anunțat că Petro Poroșenko nu are planificat vizite în țara noastră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?