X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Preşedinţia explică din ce bani este finanţată fundaţia soţiei lui Igor Dodon

22 feb. 2019,, 11:10   Politică
2945 5

După ce în presă au apărut informaţii precum că fundaţia soţiei lui Igor Dodon ar fi sponsorizată de fiul procurorului general al Rusiei, Igor Chaika, Preşedinţia vine cu precizări.

Responsabilii de la Preşedinţie spun că "toate sursele de finanţare sînt transparente, însă cei care ne oferă acest suport nu doresc ca datele lor să fie făcute publice."

"Referitor la informaţia care a apărut în presă vizavi de finanţarea Fundaţiei de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”, menţionăm că toate sursele de finanţare, atît cele interne, cît şi cele externe sînt transparente, însă cei care ne oferă acest suport nu doresc ca datele lor să fie făcute publice. În acelaşi timp, toate sursele financiare care au fost încasate pe conturile Fundaţiei de Binefacere au fost utilizate doar pentru a ajuta cei peste 200 000 de cetăţeni ai RM prin diferite proiecte. Informaţia detaliată referitor la utilizarea acestor surse va fi publicată săptămîna viitoare pentru a nu avea un impact asupra campaniei electorale", se arată în comunicatul emis de Preşedinţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?