Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Președinția a aprobat un plan de acțiuni dedicat Zilei Victoriei

11 apr. 2018,, 14:20   Politică
4504 11

Șeful statului a convocat astăzi o ședință de lucru cu privire la evenimentele care vor fi organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei, notează Noi.md.

Împreună cu membrii Comitetului Național „Victoria” a fost aprobat un plan de activități ce vor fi desfășura pe 8 și 9 mai, sub patronajul președintelui. Printre acestea: înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în luptele pentru eliberarea Moldovei, restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război pentru eliberarea Patriei, tradiționalul Marș al Victoriei și un concert de amploare ce va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale. În cadrul acestuia vor evolua mai mulți artiști, atît din țară cît și de peste hotare, iar la final va fi lansat un foc de artificii.

„În calitate de președinte al ţării, voi face tot posibilul ca memoria despre Marea Victorie, despre eroismul buneilor noștri să dăinuiască mereu în sufletele şi inimile noastre. Invit toți cetățenii Moldovei să participe la acțiunile organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?