X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Președintele țării a adresat un mesaj de felicitare tinerilor

12 aug. 2018,, 16:45   Politică
2675 2

De Ziua Internațională a Tineretului, care este sărbătorită anual pe data de 12 august, Președintele Republicii Moldova, domnul Dodon Igor, a adresat un mesaj de felicitare tinerilor.

Șeful statului le-a adresat tinerilor calde felicitări și urări de ascensiune continuă pe calea succesului, menționînd că ei reprezintă resursa primordială și cea mai valoroasă a societăţii noastre. Potrivit lui, tinerilor trebuie să le fie oferite şanse pentru a deveni cetăţeni liberi, activi şi responsabili.

De asemenea, Președintele a menționat că deși, tinerii, formează segmentul cel mai dinamic și mai efervescent al societății, ei reprezintă și una din categoriile cele mai sensibile în faţa schimbărilor politice, economice şi sociale, fiind vulnerabili şi susceptibili la multe riscuri din societatea contemporană.

Șeful statului îndeamnă tinerii să nu-şi piardă speranţa în viitorul prosper al țării, să aibă încredere în forțele şi în potențialul cu care sînt înzestrați. În acest context, Președintele este încrezător că în curînd se vor produce schimbări ce vor permite afirmarea tinerilor și vor contribui la prosperarea statului Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?