X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Președintele PSRM: Vom ocoli uneltele ascuţite pentru binele țării

19 iun. 2019,, 16:40   Politică
3014 0

Astăzi a avut loc Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor, la care a participat și liderul neformal al PSRM, Președintele RM, Igor Dodon.

În cadrul ședinței Consiliului Republican s-a discutat despre strategia Partidului Socialiștilor în condițiile actuale, pregătirea pentru alegerile locale preconizate pentru 20 octombrie 2019, despre poziția fracțiunii parlamentare a PSRM și susținerea Guvernului Sandu, precum și despre refuzul categoric al „traseismului politic” în parlament.

"Am mulțumit colegilor pentru susținerea oferită în această perioadă foarte dificilă, pentru că uneori oamenii pur și simplu nu înțelegeau ce se întîmplă. Dar eu, sînt convinsă că decizia care a fost luată și în rezultatul căreie s-a format majoritatea parlamentară a fost una corectă. În prezent, noi sîntem dispuși să ocolim uneltele ascuțite în relațiile cu partenerii noștri, pentru că avem un singur interes și acesta este interesul Republicii Moldova și al cetățenilor țării.

Cînd abordăm subiectul privind pregătirea pentru alegerile locale, trebuie să amintim că, de fapt, Partidul Socialiștilor este mereu în campanie electorală. Și dacă unele partide își amintesc despre alegătorii săi numai în ajunul campaniei electorale, atunci noi sîntem mereu aproape de oameni. Săptămîna trecută noi am desfășurat zilele de informare politică, în cadrul cărora am explicat situația membrilor partidului și cetățenilor.

De asemenea, menționez că la alegerile locale Partidul Socialiștilor va miza pe acei activiști care sînt cunoscuți și muncesc de mult timp în organizațiile sale teritoriale", a declarat Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?