Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Președintele Poloniei s-a „pierdut în spațiu”. Maia Sandu l-a ajutat „să revină la locul său”

26 aug. 2021,, 15:12   Politică
11730 13

A greși e omenește, zicală pe care o putem atribui și președintelui Poloniei, Andrzej Duda, care efectuează o vizită de lucru în țara noastră și care nu a putut să se orienteze în care parte trebuie să șadă atunci când președinta țării noastre l-a primit la Președinție.

După ce a ajuns la Președinției și s-a coborât din mașină, Maia Sandu l-a întâmpinat la marginea covorului roșu, s-au salutat, iar când a venit timpul să pornească pe covorul roșu spre garda de onoare, președintele Poloniei s-a pierdut în spațiu și nu a știut în care parte să meargă alături de șefa statului nostru.

Deși inițial luase locul corespunzător, acesta s-a schimbat în partea dreaptă a Maiei Sandu. Președinta a încercat să-l ajute și i-a făcut semn că e corectă poziția pe care a ocupat-o, însă se pare că Andrzej Duda s-a dezorientat și mai tare și nu știa ce să facă.

Într-un final, Maia Sandu l-a ajutat pe șeful statului Poloniei și acesta a luat locul inițial.

Precizăm că, președintele Poloniei, Andrzej Duda, a sosit astăzi în Republica Moldova și urmează mâine să ia parte la parada militară dedicată celor 30 de ani de la obținerea Independenții. La eveniment sunt așteptați și președinții României Klaus Iohannis, și cel al Ucrainei, Vladimir Zelenski.

Amintim că, anterior și Maia Sandu a efectuat o vizită în Polonia, unde s-a întâlnit cu omologul ei, care acum îi este oaspete la Chișinău.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?