Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Președintele Partidului Schimbării comentează bătaia la care a participat Tofilat

21 iul. 2021,, 08:45   Politică
3968 7

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a venit cu o reacție cu privire la bătaia care a avut loc, în emisie directă, în cadrul unei emisiuni televizate, unde a fost implicat membrul formațiunii, Sergiu Tofilat.

Ștefan Gligor a declarat pentru tv8.md că este prematur de comentat acest incident: „Noi o să ne clarificăm în circumstanțe și după aceasta o să comentăm. Acum este prematur de comentat orișice”.

Întrebat dacă urmează a fi întreprinse careva acțiuni în privința lui Sergiu Tofilat, Ștefan Gligor a spus: „Asta nu decid eu, asta decid organele abilitate ale partidului”.

Altercațiile au avut loc în platoul postului Jurnal TV. În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, l-a doborît la pămînt pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o cerată.

Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. În semn de nemulțumire, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă. După aceasta, Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strîns de gît și l-a doborît la pămînt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?