X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 962

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul Lituaniei

5 aug. 14:00   Politică
675

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas. Șeful Legislativului i-a mulțumit diplomatului pentru munca și contribuția personală la dezvoltarea Republicii Moldova, asigurîndu-l de toată aprecierea și recunoștința poporului nostru.

”Excelența Sa este un bun prieten și promotor al intereselor țării noastre. Mandatul domnului Kudzmanas se remarcă prin zeci de proiecte importante deja realizate în Republica Moldova și altele care se află în derulare”, a subliniat Președintele Parlamentului.

În cadrul discuțiilor, șeful Legislativului a reiterat recunoștința poporului nostru pentru sprijinul Lituaniei în obținerea statutului de țară candidată a Republicii Moldova pentru aderarea la UE. Totodată, Președintele Parlamentului a apreciat înalt asistența oferită de Lituania țării noastre în implementarea reformelor structurale.

”Vom continua să colaborăm la fel de strîns cu Lituania. Republica Lituania este un exemplu în multe sectoare cheie, ca eficiența și independența energetică, combaterea dezinformării, domenii care astăzi sînt de o importanță strategică pentru țara noastră, într-un context geopolitic foarte dificil”, a menționat Speakerul.

La rîndul său, Ambasadorul Kestutis Kudzmanas a dat asigurări că Lituania rămîne un susținător ferm al aspirațiilor europene ale Republicii Moldova.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав