Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Preşedintele Moldovei va participa la summitul şefilor de state UEEA de la Sankt-Petersburg

27 noi. 2018,, 16:50   Politică
3079 2

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a primit invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de a participa la ședința șefilor de state ai Uniunii Economice Eurasiatice, în calitate de observator, la 6 decembrie, la Sankt-Petersburg.

Acesta fost subiectul de discuţie în cadrul întrevederii pe care șeful statului moldovenesc a avut-o cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, informează Noi.md.

În cadrul dialogului, părțile au examinat situația actuală din politica internă și externă a Moldovei. Președintele Moldovei a menționat că dialogul bilateral între Republica Moldova și Federația Rusă se află într-o dezvoltare dinamică.

El a mulțumit părții ruse pentru deschiderea manifestată în rezolvarea problemelor ce ţin de exportul produselor moldovenești pe piața rusă, de amnistierea migranților moldoveni etc.

În mod aparte părţile au discutat despre rezultatele vizitei de lucru a Președintelui Moldovei în Federația Rusă, din perioada 21-25 noiembrie, inclusiv discursul ţinut de acesta în Duma de Stat a FR.


Igor Dodon a primit invitația președintelui rus, Vladimir Putin, de a participa la ședința șefilor de state ai Uniunii Economice Eurasiatice, în calitate de observator, la 6 decembrie, la Sankt-Petersburg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?