COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele Moldovei l-a decorat pe ambasadorul Belarusului cu Ordinul de Onoare

Președintele Moldovei l-a decorat pe ambasadorul Belarusului cu Ordinul de Onoare

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a decorat cu Ordinul de Onoare pe ambasadorului Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, care și-a încheiat misiunea diplomatică în țara noastră, transmite Noi.md.

El a primit această distincție în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-belaruse.

În cadrul întrevederii de lucru de astăzi, Igor Dodon și Serghei Ciciuk au discutat mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre Moldova și Belarus, au menționat importanța consolidării prieteniei îndelungate dintre popoarele noastre și au exprimat speranța că prin eforturi comune vom depăși cu succes criza legată de pandemia globală.


Totodată, ei au făcut un schimb de opinii vizavi de mecanismele de combatere a răspîndirii virusului COVID-19, care sînt aplicate în țările noastre.

Președintele RM i-am urat diplomatului succes în activitatea sa de mai departe și și-a exprimat încrederea că succesorul său la această funcție va contribui la dezvoltarea continuă a parteneriatului reciproc avantajos dintre Moldova și Belarus.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load