X 

Președintele Maia Sandu a discutat cu ambasadorii acreditați în țara noastră

29 apr. 2021,, 15:45   Politică
2865 5

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la o videoconferință cu circa 70 de ambasadori acreditați în țara noastră.

Subiectul discuțiilor dintre șefa statului și diplomați a fost ultimele evenimente produse la Chișinău. Președintele Maia Sandu i-a anunțat despre faptul că, în seara zilei de ieri, a semnat Decretul de dizolvare a Parlamentului, dîndu-le cetățenilor țării șansa de a-și alege un Legislativ care să-i reprezinte.

„M-am bucurat să constat un interes sporit al reprezentanților corpului diplomatic față de prezentul și, mai ales, față de viitorul Republicii Moldova. Am mulțumit, totodată, țărilor care, în ultima săptămînă, și-au exprimat sprijinul pentru statul de drept și pentru instituțiile democratice din Republica Moldovaˮ, a precizat doamna Maia Sandu. La fel, în cadrul discuțiilor, Președintele Republicii Moldova a reiterat atașamentul țării noastre pentru parcursul european.

„Am mulțumit tuturor statelor care ne-au fost alături în acest an pandemic și am convenit să organizăm asemenea reuniuni cu regularitate. Este un element ce ne ajută să ținem mîna pe pulsul relațiilor bilaterale și să intensificăm cooperareaˮ, a punctat șefa statului. La rîndul lor, diplomații din toată lumea au transmis mesaje de încurajare țării noastre, urîndu-ne succes în depășirea crizei politice, dar și a celei pandemice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?