COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Președintele Legislativului a fost decorată cu Medalia de Onoare a APCEMN

22 iun. 20:45   Politică
868 0

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de recunoștință pentru sprijinul deplin al activităților organizației, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Anunțul a fost făcut de Președintele Camerei Deputaților din Romînia, Ludovic Orban, în ședința plenară online, de astăzi, a APCEMN, după ce a preluat de la Parlamentul Republicii Moldova președinția organizației pentru a doua jumătate a anului curent.

Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru distincție și a menționat că este onorată să primească această medalie, pe care o dedică Republicii Moldova.

Parlamentul Republicii Moldova a găzduit, astăzi, lucrările sesiunii a 57-a a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), președinția căreia a deținut-o în prima jumătate a anului curent.

APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Romînia, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽