Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Președintele convoacă Consiliul Suprem de Securitate

24 iun. 2019,, 16:25   Politică
2870 4

Miercuri, la Chișinău, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Anunţul a fost făcut de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Șeful statului a menționat că la şedinţă vor fi analizate informațiile despre schemele de contrabandă și de monopolizare, care au apărut în ultimele zile, se va propune crearea grupurilor cu implicarea autorităților necesare, pentru a clarifica toate circumstanțele acestora. „Acest lucru nu poate fi lăsat aşa. Oamenii văd, aud, unii știu mai multe detalii. Trebuie să clarificăm, vom discuta toate acestea la şedinţa CSS. Prima va avea loc deja poimîine, după care vă voi comunica, conform căror scheme şi ce fel de grupuri au fost create”, a spus dlui.

Șeful statului promite, de asemenea, că "toate aceste scheme vor fi distruse și nu vor intra sub controlul altora. Este necesar ca banii să parvină la buget. Pînă acum nu am avut acces la aceste informații. Acum avem și urmează să elucidăm”, a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?