COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Președintele a primit scrisori de acreditare din partea a patru ambasadori noi

18 apr. 2019,, 13:40   Politică
1837 0

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, Președintele țării, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați, transmite Noi.md.

În special, acestea au fost acordate șefului statului de către: E.S. Uldis MIKUTS, Ambasador al Republicii Letonia în Republica Moldova; E.S. Oheneba Dr. Lesley Akyaa Opoku-Ware, Ambasador al Republicii Ghana în R.M. cu sediul la Moscova, E.S. Olwa Johnson Agara, Ambasador al Republicii Uganda în R.M.cu reședința la Moscova și E.S. Shadreck Luwita, Ambasador al Republicii Zambia în R.M., cu sediul la Moscova.

În cursul discuțiilor, Igor Dodon a transmis sincere felicitări tuturor diplomaților cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la dinamizarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre.

Președintele a exprimat interesul Republicii Moldova pentru dezvoltarea unei colaborări constructive şi pragmatice, cu toate statele reprezentate, în special în domeniul comercial-economic.

Totodată, el a reiterat faptul că instituția prezidențială promovează o politică externă echilibrată, bazată pe relații de colaborare reciproc avantajoase atît cu Vestul, cît și cu Estul, în baza intereselor naționale.


Igor Dodon și-a exprimat încrederea că acreditarea noilor ambasadori în Republica Moldova va impulsiona valorificarea potențialului de cooperare existent în beneficiul popoarelor noastre.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X