Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Președinta Parlamentului European va avea un discurs în fața deputaților din Moldova

10 noi. 2022,, 10:43   Politică
2098 0

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, care vine, mîine, într-o vizită de lucru la Chișinău va avea un discurs în Parlamentul moldovenesc. Despre acest lucru a anunțat speakerul Igor Grosu, transmite realitatea.md.

„Vreau să vă anunț suplimentar că și mîine vom avea ședință de parlament la orele 10:00. Parlamentul va găzdui, o va avea în vizită pe doamna președintă, excelența sa Roberta Metsola președinta Parlamentului European. Și începînd cu orele 10:00 vă invit să o onorăm și să audiem un discurs și un apel din partea ei”, a declarat Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a mai anunțat că acest discurs va urma un atelier de instruire cu deputați din cadrul Parlamentului European în care vor avea ocazia să împărtășească din experiența legislativă din Moldova, da și să înțeleagă mai bine procesul legislativ a Parlamentului European.

Amintim că mîine Președinta Maia Sandu va discuta cu Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola. Declarațiile comune de presă vor fi făcute la ora 08.50.

0
1
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?